bloemen

In onze winkel bieden wij u een groot assortiment van allerlei soorten bloemen. Wij staan garant voor kwaliteit bloemen, hier worden onze toeleveranciers op geslecteerd. Een bijzondere presentatie van kleurrijke bloemen waarvan naar ieders persoonlijke smaak of wens een prachtig boeket gemaakt kan worden.

Er zijn bloemen voor iedere gebeurtenis, een geboorte, verjaardag, de liefde, huwelijk, begrafenis of zomaar....
Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een passend boeket bij iedere gebeurtenis en zullen daarbij uw wensen overtreffen!

Verzorgingstips
Langer plezier van uw bloemen!

Laat de bloemen niet te lang droog liggen. Zet ze bij ontvangst direct in het water.

Snij de stelen schuin af. Gebruik hiervoor een scherp aardappelschilmesje dat u alleen voor de bloemen gebruikt! Snijden is beter dan knippen. Met knippen knijpt u als het ware de haarvaatjes van de steel dicht. Deze kunnen hierdoor niet goed water opnemen.

Haal beschadigd blad weg. Ook het blad wat in het water komt te staan. Dit gaat namelijk rotten.

Zet bloemen in een schone vaas of emmer. Geen metaalachtige vazen of emmers want in combinatie met snijbloemenvoedsel geeft dit roestvorming.

Zet de bloemen in een vaas met handwarm water (niet ijskoud of warm) en ververs het regelmatig. Gebruik ook snijbloemenvoedsel dat voor alle bloemen bruikbaar is.

De eerste dagen gebruiken bloemen veel water. Ververs het water dan ook om de dag.

Zet de bloemen niet in de volle zon of op de tocht. Ook plaatsing in de directe nabijheid van rijp fruit en boven een warmtebron (bijv. verwarming, open haard) kan de veroudering van bloemen versnellen.

Zet niet teveel bloemen in een vaas. Bloemen en stelen moeten ruimte hebben.

De Bloemenwinkel
Klarendalseweg 138E
6822 GG Arnhem
Tel. 026 - 443 40 40
Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 9:00 t/m 18:00

Zondag 12:00 t/m 17:00